Showing posts from July, 2021

Top Entry - Bulan 7 entry blog byfarahh penuh dengan makanan

Assalamualaikum, =D Hai korang. Alhamdulillah, thank you singgah dekat blog farahh. Blog …

Read more

Ketahuilah COVID19 is real, ianya satu ujian dari Allah

Assalamualaikum, =D Hai korang. Sekarang dah wujud macam - macam varian. Kes pun, makin h…

Read more

Wordless Wednesday : Makan Cookies (Ala Subway) dari Manis Logic

Assalamualaikum, =D Hai korang.  Lagi, cerita food hunting seorang huda. Hari tu, huda be…

Read more

Bila orang tu hadapi ujian, support dengan kata semangat

Assalamualaikum, Hai korang. Ujian. Test. Masalah. Setiap orang tak lari, dari ujian/masa…

Read more

Wordless Wednesday : Bila tak boleh travel, tengok vlog travel jelah

Assalamualaikum, =D Pendamik. Sukar untuk ditafsirkan bila keadaan nak pulih. Sekarang pu…

Read more

Kali ni kita order Take Away Asian Barbeque Set - Rennaisance Johor Bahru Hotel

Assalamualaikum, =D Hai korang. Hari tu, balik je kerja huda terus pergi ambil makanan ya…

Read more

Homebakers dekat KL : Huda beli online cake dari KL

Assalamualaikum =D Hai korang. Disebabkan huda peminat "dessert". So one day, h…

Read more

Promotion : Bath and Body Work tengah buat promotion

Assalamualaikum, =D Oh yeah, siapa peminat bath and body work dekat sini? Ini mungkin jad…

Read more

Kes Positive Terkini - 11 ribu kes pada 13 Julai 2021

Assalamualaikum,=D Shock. Speechless. Sedih. Tak tau nak kata apa, bila tengok kes positi…

Read more

Kuih online : Beli Kuih dekat Dapo MokCik, JB

Assalamualaikum, =D Hai korang. Hari tu huda ada share dengan korang, dekat mana nak cari…

Read more

Musim durian, tak sudah pekena durian

Assalamualaikum =D Hai korang. Musim durian, tak habis lagi. Hari tu jiran - jiran siap d…

Read more

Favourite Posting : Cerita Zaman Study

Assalamualaikum, =D Hai korang. Bagi huda, favourite posting dalam blog sendiri adalah ce…

Read more

Dengar music dan ambil mood menulis

Assalamualaikum =D Blog kena maintain.  Kadang - kadang ada idea, main tulis jelah apa id…

Read more

Cerita sibuk bekerja

Assalamualaikum, =D Kerja. Kerja mana yang tak sibuk. Setiap kerja, dia ada kesibukan yan…

Read more

Lagu : Bila dengar je lagu Kenangan Terindah, teringat kenangan lama

Assalamualaikum, =D Hai. Aku tengah dengar lagu tau. Bila ternampak je lagu Samsons - Ken…

Read more

Mungkin hidup ini pilihan kita

Assalamualaikum, =D Melihat simpang ini, kita dah boleh decide ke mana arah tuju kita, Ka…

Read more
Load More Posts That is All