April 26, 2014

Restoran Ayam Penyet World

Assalamualaikum, =D Tak habis - habis cerita pasal makan. Yelah, dah nama pun suka makan, so one of the story dalam blog huda ni, ...
April 26, 2014

Pentingnya blog walking

Assalamualaikum, =D Apa tu blog walking? Dalam kata yang mudah orang faham, blog walking ni macam korang singgah dari satu blog ke ...
April 23, 2014

Apa hal tak approve, sombong la!

Assalamualaikum, =D Woooo....Woooo...Tajuk entry kali ni macam mencari 'gaduh' je! Haiyaaaa ... Dan sebenarnya entry kali...
April 16, 2014

Resepi Penkek dan Hershey's

Assalamualaikum, =D Sebenarnya nama penkek hasil air tangan sendiri yang tak berapa nak jadi rupa dia ni, diberi nama penkek gebu....
April 08, 2014

Let it go - 25 Language

Assalamualaikum, =D Lagu dan movie ni memang popular. Sebut je cerita frozen dan lagu pula Let it go, pasti semua kenal. So s...
Powered by Blogger.