Showing posts from 2022

Diari pesakit covid with less simptom - Throwback pengalaman kena covid

Assalamualaikum =D Pengalaman kena covid ni sangat tak best. Sangat terbatas. You kena ku…

Read more

Korang dah rasa tartlerts dari cakes by fash

Assalamualaikum, =D Huda antara peminat tartlerts since huda kenal dengan cakes by fash. …

Read more

Berbaloi makan seafood dekat Thai.co by Grand Al Mizan, sedap

Assalamualaikum =D Hi korang. Huda dah rasa seafood boat, memang sangat berbaloi makan se…

Read more

Suka dan rasa berbaloi dengan service iffah buat surprise delivery kat area KL

Assalamualaikum =D Hi korang. Personally, huda suka dan rasa berbaloi, dengan service iff…

Read more

Finally habis tengok My Lecturer My Husband Season 2 review

Assalamualaikum =D Hi korang. Yes, finally habis tengok My Lecturer My Husband secara onl…

Read more

Puas hati dengan service Al - Fateh Printing and Trading

Assalamualaikum =D Hi korang. Huda ni, payah kot kalau nak tempah baju sublimation ni. Se…

Read more

Mooncake Festival 2022 Dah kembali di Renaissance Johor Bahru Hotel

Assalamualaikum =D Hai korang. Ada berita baik! Bagi korang yang minat makan mooncake, ko…

Read more
Load More Posts That is All