Perempuan dan make up

November 29, 2016
Assalamualaikum, =D Hai semua, Pagi guys 😇 (smile with hello, katanya). Dah ada emoji ni, jadi kita guna mana emoji yang ses...
Perempuan dan make up Perempuan dan make up Reviewed by Farah on November 29, 2016 Rating: 5

Berwajah baru

November 23, 2016
Assalamualaikum, =D Hai semua, Walaupun huda busy all the day, tapi tiap - tiap hari juga huda tak pernah miss untuk buka b...
Berwajah baru Berwajah baru Reviewed by Farah on November 23, 2016 Rating: 5

Minggu ke 6.

November 12, 2016
Assalamualaikum, =D Hai semua, Minggu ke 6. Kejap je dah minggu ke 6 ni, rasa macam baru masuk semester,bulan 10 hari tu. Ing...
Minggu ke 6. Minggu ke 6. Reviewed by Farah on November 12, 2016 Rating: 5
Powered by Blogger.