Showing posts from December, 2022

Kenangan 2022 - benda yang dipelajari pada tahun tersebut

Assalamualaikum, =D Alhamdulillah banyak benda yang huda belajar tahun 2022. Kalau nak r…

Read more

Hari tu keluar dengan sheisfarahain

Assalamualaikum =D Seperti biasa, blog farah akan menyajikan entry throwback.  Tiba - tib…

Read more

Mini library dalam bilik menjadi impian

Asslamualaikum, =D Masih tidak berpuas hati dengan decoration dan cara susunan dekat ‘mi…

Read more

Isu curang ni abnormal juga untuk pasangan belum berkahwin, tapi ada je kes macam ni berlaku

Assalamualaikum, Curang ni perkara abnormal dalam hubungan. Tapi kerap kali/normal kita n…

Read more

Dengarnya KKM tarik balik Sos Pasta Carbonara Prego

Assalamualaikum =D Sebagai pengguna sos prego, bila je baca article tersebut rasa macam …

Read more

Ikut Resepi Pencake Mudah dari CheNom

Assalamualaikum =D Siapa je yang tak kenal dengan CheNom, merupakan salah seorang youtube…

Read more

Review Buku Bersyukur Saat Diuji

Assalamualaikum =D Hai semua. Back to review book series with huda. Rindunya dah lama ta…

Read more

Makan Buffet lunch murah di GBW Hotel

Assalamualaikum =D Hai guys. Hari tu, huda terjumpa satu hotel yang menyediakan lunch Bu…

Read more

Melayan perasaan dikala hujan

Assalamualaikum =D Eh tajuk, mengundang - Melayan perasaan dikala hujan.  Hujan renyai- r…

Read more

Main reply tweet from tweet famous

Assalamualaikum =D Hai guys. I one of person yang suka reply a question from tweet famou…

Read more
Load More Posts That is All