April 30, 2012

Tutorial: print screen version 2

hye hye korang, Apa Khabar?Sihat? Ok, today saje je nak share one tutorial dengan korang. Ok, hari tu huda ada tunjukkan Tutorial: Pri...
April 27, 2012

Segmen : Buku Awesome Terbaik !!!

Hai hai semua. Apa khabar? Sihat? Penat menyiapkan assignment and now nak release tension for a moment. Tadi buka dashboard untuk melihat...
April 23, 2012

Hello hello by jang guen suk

Hai, hai semua. Selamat pagi, mulakan pagi anda dengan senyuman yang ceria. HEHE. ^_^. Apa Khabar? Sihat? Ok, for this morning I want to...
April 22, 2012

Tutorial: Buang border pada picture

Hai, hai korang. Apa Khabar? Sihat? Hari ini huda nak buat satu tutorial (seperti tajuk di atas). Ok, kenapa ada tutorial ni? Sebab bila ...
April 21, 2012

Download Landasan Cinta

Hai, hai semua. Apa khabar? Sihat? Sinopsis Cekerama Landasan Cinta Umar yang sudah menjangkau usia 28 tahun merupakan seor...
April 20, 2012

JOM hayati this song - Damba Cintamu

Hai, hai all. Apa khabar? Sihat? Again updated new entry after this entry . Ok, tapi entry kali ni huda nak ajak korang semua hayati lag...
April 13, 2012

video - advantage of blogging

Hai. Hai korang... Apa khabar? Sihat? ^_^ <-- give a big smile. Ok, now I would like to share something with you all, iaitu satu...
April 11, 2012

Facebook messenger

Hai. Hai semua. Apa khabar? Sihat? Jom share sama - sama pasal facebook messenger ni... Facebook Messenger ni same je macam Yahoo...
April 04, 2012

Kami ^_^

Hai, hai korang semua.. Apa khabar? Sihat??? Hai, huda kenapa lama sangat kau tak updated blog kau? Tipu je lebih, baru 3 hari tau huda t...
Powered by Blogger.