June 30, 2012

Cekerama : Anna Maria

hye hye semua... Apa khabar?Sihat? Selamat petang buat semua. Alhamdulillah baru je habis tengok drama Anna Maria dekat you tube. Ok, seb...
June 28, 2012

Kurma dan badam

hye hye semua... Apa khabar?Sihat? Selamat malam buat semua... Ok, kurma dan badam <-- pernah dengar tak, eh bukan, pernah makan tak? ...
June 27, 2012

CCTV di blog korang

hye hye semua... Apa khabar?Sihat? Selamat petang buat semua... JOM letak CCTV dekat blog <-- boleh kita stalker silent readers yang s...
June 24, 2012

Tips untuk save bateri for smartphone.

hye hye semua... Apa khabar?Sihat? Selamat malam buat semua... Tadi huda buka dashboard, lalu mencari topic - topic yang best untuk di ...
June 21, 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA

hye hye semua... Apa khabar?Sihat? Selamat malam semua... Buka - buka dashboard nampak segmen Abang Ben, so dengan pantasnya huda pun joi...
June 21, 2012

She's Muslimah - Pantun untukmu ^_^

hye hye semua.. Apa khabar?Sihat? Selamat pagi semua... Entry kali ni pendek je, sorry... Ok, huda nak share dengan korang --> lihat p...
June 21, 2012

Segmen Tambah Follower Blog

hye hye semua.. Apa khabar?Sihat? Selamat pagi semua...Pagi - pagi join segmen ini, segmen kali ini di anjurkan oleh Cik Purple atau lebi...
June 20, 2012

Cara untuk orang comment entry kita.

hye hye semua... Apa khabar?Sihat? Selamat Malam buat semua... Tiba - tiba dapat idea untuk menulis entry, so dengan segeranya sebelum i...
June 20, 2012

Cara untuk resize picture di blog

hye hye semua... Apa khabar?Sihat? Selamat pagi buat semua. Hari ni huda nak buat satu tutorial --> cara untuk resize picture di blog ...
Powered by Blogger.