Pengalaman Beli Kurung Sarieyz dari Butik Online Sarieyz



Assalamualaikum =D

Masa first time dengar kurung sari, aku rasa pelik juga. Pada aku sari tu, orang india selalu pakai. So aku ignore. Dengan price agak pricy la. Tapi untuk this year, aku tak boleh cakap yang aku tak suka dengan  design Sarieyz. Sebab kali ni, design dia simple, tapi cukup buat aku tergoda dengan iklan dia. Lalu aku pun beli. So ini pengalaman aku, beli baju kurung Sarieyz, dari Sarieyz.

Pengalaman Beli Kurung Sarieyz dari Butik Online Sarieyz


See, baju kurung dia lawa. Pada pandangan mata aku.

Ini antara koleksi raya tahun ni, yang buat aku tergoda.

Pengalaman Beli Kurung Sarieyz dari Butik Online Sarieyz

Pengalaman Beli Kurung Sarieyz dari Butik Online Sarieyz

Ok, kalau korang nak tahu. Sarieyz ni, dimiliki sepenuhnya oleh dua orang anak muda, yang berusia 30an. Mereka start dari bawah, hingga wujudnya Sarieyz yang kini mula mencipta nama dalam dunia fashion.

Bak kata owner dia, dia selalu nak lain dari yang lain.
Ternyata mungkin, dia mampu buktikan. Katanya, banyak lagi kejayaan yang perlu dicapai. Mungkin ini langkah pertama beliau.

Ok jom aku share beberapa design yang dia buat.




Pengalaman Beli Kurung Sarieyz dari Butik Online Sarieyz

Pengalaman Beli Kurung Sarieyz dari Butik Online Sarieyz



More Info

Sebelum aku beli kurung sarieyz ni, aku ada beli juga kurung yang lain dari Sarieyz.

Pengalaman Beli Kurung Sarieyz dari Butik Online Sarieyz
Baju kurung plain - Sarieyz.

Pengalaman Beli Kurung Sarieyz dari Butik Online Sarieyz
Antara collection Sarieyz yang aku ada.

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.