Kes Positive Terkini - 11 ribu kes pada 13 Julai 2021

July 13, 2021

Assalamualaikum,=D

Shock. Speechless. Sedih. Tak tau nak kata apa, bila tengok kes positive terkini - 13 Julai 2021. 

Dijangka menurun, tapi aku tengok hari demi hari meningkat. 

Yang banyak dekat Selangor, sebab dengarnya Selangor tengah buat mass swab test. Means swab test besar - besaran. 

Tu yang kita dapati kes COVID19, semakin hari semakin banyak dekat Selangor, KL. 

Or even, Negeri Sembilan pun banyak semalam. 


Huda doakan pesakit COVID19, cepat sembuh.

Huda doakan juga untuk frontliner. 

Kawan huda pun, ada jadi frontliner dekat Selangor. Hope she doing well. 

Take care semua.

You Might Also Like

0 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.