Showing posts from April, 2022

Maksud FYP atau Final Year Project

Assalamualaikum =D Hai semua. Ini maksud FYP - FYP adalah Final Year Project bagi pelajar…

Read more

Pengalaman Beli Kurung Sarieyz dari Butik Online Sarieyz

Assalamualaikum =D Masa first time dengar kurung sari, aku rasa pelik juga. Pada aku sari…

Read more

Diari belajar masak versi throwback

Assalamualaikum =D Hai korang. Personally, huda ni bukanlah pandai memasak. Dulu nak tuan…

Read more

Hari tu add on makeup untuk raya

Assalamualaikum =D Hai korang. Memadangkan dah endemik, semua pakat cari baju raya. Jalan…

Read more

Hari ni MC, kereta pula susah nak start

Assalamualaikum =D Ketika huda sedang menulis, huda berada di klinik panel. Menunggu gili…

Read more

Platform Media Social yang huda paling active

Assalamualaikum =D Hari tu, ada yang tanya huda, tak active media social lain ke, selain …

Read more

Drama Review 7 Hari Mencintaiku 3

Assalamualaikum, =D Hai korang. Di atas permintaan ramai, 7 Hari Mencintaiku 3 kini kemba…

Read more

Berkesempatan buka puasa dekat The Topp Toppen Johor Bahru

Assalamualaikum, =D Hai korang. Last week, huda berkesempatan untuk join buka puasa dekat…

Read more

Kuih Raya dan Juadah Raya 2022 SDS

Assalamualaikum, =D Hai korang. Dah beli kuih raya ke tu? Tahun ni, huda tak beli banyak.…

Read more
Load More Posts That is All