June 25, 2014

Apa itu AJHT ?

Assalamualaikum, =D AJHT. Apa itu AJHT. AJHT atau lebih di kenali dengan Advanced Joint Health Tablet ini merupakan salah satu vi...
June 17, 2014

Demam Piala Dunia, FIFA 2014

Assalamualaikum =D Antara kumpulan yang akan berentap dalam Piala Dunia 2014. Jadual perlawanan Piala Dunia 2014, wakt...
June 12, 2014

Me review blog blogger

Hai Assalamualaikum semua. So sorry huda baru sempat nak review blog korang. Semalam tak ada masa nak review,busy. So hari ni huda revi...
June 10, 2014

Review Blog blogger

Assalamualaikum =D Dah lama aku tak share link entry dekat fanpage aku sendiri yang juga diberi nama Nur Farahuda's Blog. Tiba...
June 05, 2014

Patut ke ada lagu dalam blog?

Assalamualaikum, =D Dulu masa aku baru - baru active dalam berblogging ni, wah semua aku nak buat. Baik nak letak lagu, letak cct...
June 01, 2014

The Liebster Award

Assalamualaikum, =D Masuk kali ni dah tiga kali aku join game the libster award ni, hahahaa dan thanks kepada Aisyah sebab tag aka...
Powered by Blogger.