Lagu : Bila dengar je lagu Kenangan Terindah, teringat kenangan lama

July 02, 2021

Assalamualaikum, =D

Hai. Aku tengah dengar lagu tau. Bila ternampak je lagu Samsons - Kenangan Terindah, teringat kenangan - kenangan lama. 

Kenangan. 
Kenangan yang aku tak boleh lupa.

Banyak.
Banyak je kenangan.

Tapi tak semua benda aku boleh cerita. Walaupun blog aku more kepada personal blog, tapi satu je aku boleh cerita, 

Dengar je lagu 'Kengan Terindah' by Samsons, aku teringat masa karaoke dengan kawan - kawan baik aku. Team gegadis. Aku boleh pergi karok dengan diorang jelah. Maklumlah, suara ummi sedap gila, macam penyanyi. Fina boleh menyanyi. Azu, bainun pun boleh. Aku? Hahaha, walaupun suara kelaut, aku tak heranlah. Nyanyi jela kata nak enjoy, kihkihkihhh. 

So dijadikan cerita, masa nyanyi lagu Kenangan Terindah ni, kiteorang nyanyi berlima. 

Ya Allah serious rindu sangat. 

Bila dengar je lagu Kenangan Terindah, teringat kenangan lama

Lirik Lagu Kenangan Terindah

Aku yang lemah tanpamu Aku yang rentan karena Cinta yang t'lah hilang darimu Yang mampu menyanjungku Selama mata terbuka Sampai jantung tak berdetak Selama itu pun Aku mampu 'tuk mengenangmu Darimu, kutemukan hidupku Bagiku, kau lah cinta sejati Bila yang tertulis untukku Adalah yang terbaik untukmu Kan kujadikan kau kenangan Yang terindah dalam hidupku Namun takkan mudah bagiku Meninggalkan jejak hidupku Yang telah terukir abadi Sebagai kenangan yang terindah

You Might Also Like

1 Comments

  1. Teringat kenangan indah bersama kesayangan.. Masa tak dapat diundur.. Kan

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.