May 28, 2014

Ayam Goreng masak Sambal Hijau

Assalamualaikum, =D Hai semua, So hari ni saja nak share satu resepi yang sangat mudah dan simple, iaitu ayam goreng masak sambal hi...
May 24, 2014

Arjuna Beta - Fynn Jamal

Assalamualaikum, =D Semalam aku terbaca entry dari Hasrul Hassan berkenaan dengan lagu Arjuna Beta yang dinyanyikan oleh Fynn Jam...
May 19, 2014

segmen geng blogwalkers

Assalamualaikum, =D Ada banyak tips untuk meningkatkan pageview sekaligus naikkan follower blog kita dan antara salah satu tips yan...
May 19, 2014

Safi Balqis dah berwajah baru?

Assalamualaikum. Hari tu aku cari pencuci muka Safi Balqis yang aku selalu gunakan, tapi promoter dekat situ cakap Safi Balqis ...
May 16, 2014

Betul ke blog ni boleh buat duit?

Assalamualaikum, =D Ha'aa betullah tu, dengan blog kita boleh buat duit tapi tak adalah semudah ABC. Malah kita kena usaha...
May 14, 2014

Liebster Award #1

Assalamualaikum, =D Masa tengah baca message dekat cbox, tiba - tiba ternampak seorang blogger bagi message 'anda di tag'. ...
May 13, 2014

Senyum sampai telinga pun boleh.

Assalamualaikum, =D Di saat kita mengejar mimpi dan berharap dapat mencapai satu impian kelak. Bila saat impian itu sudah t...
May 12, 2014

Hari minggu layan Nora Elena

Assalamualaikum, =D Last weekend aku habiskan tengok episode - episode drama Nora Elena dekat youtube. Yes, biarpun drama ni dah la...
May 12, 2014

Segmen Blogger Aktif

Salam . Anda masih aktif berblogging ? Jom sertai segmen mudah ni. Tak pasal-pasal dapat traffic free, follower free . yang paling pent...
May 12, 2014

Kalau boleh satu hari, satu entry

Assalamualaikum, =D Aku ni bukanlah pro sangat bab - bab tips blogging, tapi apa yang aku baca dan apa yang aku tahu sikit - siki...
May 11, 2014

Sambung study balik, Insyallah

Assalamualaikum, =D Berangan. Well, angan - angan tu mesti ada mana tahu satu hari impian menjadi kenyataan dan angan - angan aku ada...
May 09, 2014

Aku Bukan Mistress | Aku Isterinya

Assalamualaikum, =D Aku Isterinya adalah adpatasi daripada novel Aku Bukan Mistress.  TEKAN SINI , TEKAN SINI   untuk ton...
Powered by Blogger.