Favourite Posting : Cerita Zaman Study

July 10, 2021

Assalamualaikum, =D

Hai korang. Bagi huda, favourite posting dalam blog sendiri adalah cerita zaman huda study

Zaman huda study, dekat Uniten. Ehehhee.

Sekolah, KPM (Collage), of course lah I rindu. Kalau tak, idok lerrr I continue study kan. Tapi serious talk, huda memang paling suka "Zaman huda study dekat Uniten". Even dalam blog pun, banyak je posting - posting huda kat sana. 

Walaupun zaman uniten, lagi struggle.
Dengan belajarnya, dengan situasi kat sana. Struggle.
Struggle dia, sampai kerap je nangis. 

Seronok zaman belajar
Ni masa zaman tengah present proposal FYP.
Baca juga - Tips buat proposal FYP & FYP.

Rindunya zaman study.

Huda pernah down masa study. Bila dah habis study, baru huda yakin nak share posting dekat readers. Masa tulis tu, huda harap dapat bagi semangat pada semua. And thanks! Dan huda tahu, ramai je yang baca tips study huda tu. 

1. Story dan tips huda pernah jadi budak repeaters.
Memang sedihlah repeat paper. Awak ingat saya tak sedih? Nangis tepi bucu katil, hehehe. 

Tapi apa guna nangis, kalau tak berusaha. Alhamdulillah, huda masih diberi peluang kedua untuk tebus balik kegagalan tu. 


2. Pointer drop
Pointer up and down. Masa pointer down, huda sedih. Nangis. Walaupun tak repeat, tapi sedih. Tak tau kenapa. 


Apa pun, jangan sedih kalau you repeat or pointer drop. Go study again. Chaiyok chaiyok! 

Good luck adik - adik =D

You Might Also Like

4 Comments

  1. Yaaa.. me too...Pernah je jadi repeater student...Sedih..tapi tetap kena move on...Kan .... Rindu la pulak zaman belajar ...

    ReplyDelete
  2. Akak pun rindu zaman study walau dah lebih 10 tahun tinggalkan. It's ok repeat paper, yang penting keazaman dan berjaya tu ada

    ReplyDelete
  3. rindu zmn study.. ms study rs xsabar nk abiskan.. haha..

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.