October 30, 2016

Tulis apa je dalam blog?

Assalamualaikum, =D Hai semua, Segan pula bila tetiba ada member tanya, ada blog ek? Tulis apa je kat blog? Hehe. Stuck kejap...
October 27, 2016

Laman social and future

Assalamualaikum, =D Hai semua, Rajin pula huda update blog lately ni ye, ha macam takde kerja lain je dia nak dok update. Hah...
October 13, 2016

kawan

Assalamualaikum, =D Hai semua, Aku ni merupakan salah seorang silent readers dekat iium confession tu. Tak tahulah kenapa min...
October 08, 2016

Bila cuti semester sudah berakhir

Assalamualaikum, =D Hai semua, Alhamdulillah. Cuti semester kali ni, sangat - sangat meaningful even ada beberapa kejadian ya...
October 04, 2016

addicted dengan Lara Aishah

Assalamualaikum, =D Hai semua, Before drama ini ditayangkan di kaca televisyen, huda just tengok iklan - iklan drama ni dalam a...
October 01, 2016

Tips nak buat propsal FYP

Assalamualaikum, =D hai semua, So entry kali ni, aku nak berkongsi pengalaman buat proposal FYP. Alhamdulillah, kami satu gro...
Powered by Blogger.