October 17, 2015

Review Novel Bukan Isteri Sempurna

Assalamualaikum =D Hai semua,  Balik je dari Uni hari tu (last two weeks), terus fikir nak balas dendam dengan layan drama kore...
October 14, 2015

Cantik bergaya dengan hijab fashion

Assalamualaikum, =D Hai semua! Bila bercakap pasal fashion tudung ni, memang banyak sangat fashion tudung yang kian popular. Ma...
October 08, 2015

First time makan dekat boat noodles

Assalamualaikum, =D Hai semua! Selama ni dok dengar orang sot set sana sini, pasal boat noodles je. Nak pergi try, tapi asyik...
October 03, 2015

Jam Tangan Wanita

Assalamualaikum, =D Hai semua! Selamat pagi =) Aku ni sejenis yang tak suka pakai gelang. Kalau pakai pun, sekali dua...Lep...
Powered by Blogger.