March 31, 2013

Review Movie Gengster Celop

Assalamualaikum , =D Kali ni huda nak review pula movie Gengster Celop yang kelakar ni. Kenapa pula kelakar? Masa huda tengok cerit...
March 31, 2013

Review Drama Mak Sanggup di TV2

Assalamualaikum, =D Hari tu dok godeh - godeh youtube sebab nak dok tengok drama - drama yang huda terlepas tengok. Tup. Tup, huda ...
March 30, 2013

Cerpen Si Peminat Misteri (PART2)

Assalamualaikum, =D Kali ni huda nak updated, kesinambungan cerita Novel si peminat misteri (part1). Selamat membaca! =D ba...
March 30, 2013

Cerpen Si Peminat Misteri (PART1)

Assalamualaikum, =D Alhamdulillah selepas seminggu cerpen ni tersimpan rapi dekat dalam folder, akhinya siap di publish juga. Sebel...
March 28, 2013

JOM BACA : Khasiat Kayu Manis

Assalamualaikum, =D Sambil tunggu parents huda datang jemput huda dekat kolej, sempat untuk huda nak share dengan korang semua khasi...
March 27, 2013

Review Pemenang Segmen Cik Fie

Assalamualaikum, =D First of all, thanks to Cik Fie sebab inform dekat huda nama - nama pemenang yang menang hadiah huda tu. Dan ta...
March 22, 2013

BACA NI : Bahaya Panadol

Assalamualaikum, =D Buka - buka je facebook ternampak ada seorang rakan facebook share tentang bahayanya panadol ni pada kita. Jom ...
March 21, 2013

TAHNIAH buat semua! =D

Assalamualaikum, =D Seperti yang korang semua dah tahu, hari ni merupakan hari kecut perut untuk budak - budak SPM 2012 kan? Yelah ...
March 18, 2013

Segmen Review Blog

Assalamualaikum, =D Buka - buka je twitter, nampak ZA mention nama huda untuk join segmen yang dia buat. Thanks to ZA coz invite me...
Powered by Blogger.