May 26, 2016

Dia Semanis Honey

Assalamualaikum =D Hai semua, So far, memang dari awal episode aku tak putus layan cerita ni. Kalau terlepas, aku tengok online...
May 16, 2016

App Solat

Assalamualaikum, Hai semua, Pernah dengar tak app solat? Huda suka guna app solat ni,sebab senang nak tengok waktu solat semasa h...
May 15, 2016

Kenapa perempuan suka beg besar

Assalamualaikum, =D Hai semua, ootd kata dia, before balik ke JB, semalam =) Serious to say, yang huda memang admire gila...
May 14, 2016

Dari stalk blog kini jadi kawan

Assalamualaikum =D Hai semua, Sebenarnya dah lama ada niat nak buat entry ni, tapi asyik terbatas sebab sibuk dengan kelas. B...
May 05, 2016

Resepi Maroconi Goreng Ala Bujang

Assalamualaikum, =D Hai semua.. Selamat pagi. Entry ni dah lama aku karang, tapi buat sebagai 'draft' saja. So hari ni...
May 03, 2016

Surprise from AA.InspiringSurprise

Assalamualaikum =D Hai semua, Pagi... Kadang - kadang kita sendiri buntu nak beli hadiah apa untuk orang yang paling special...
Powered by Blogger.