Showing posts from October, 2021

Pengalaman buat swab test kendiri guna 3 swab test berbeza

Assalamualaikum =D Dah lama tak buat swab test, so hari ni aku saje try test buat memanda…

Read more

Resepi Maggi Goreng Simple

Assalamualaikum =D Hai korang. Rehat jap, dari edit blog. Kali ni huda nak share resepi t…

Read more

Kita buat kerja ni, tak boleh nak marah - marah nanti...

Assalamualaikum, =D Hari ni, dijadikan cerita. Aku ada short conversation with office - m…

Read more

Happy 3th birthday my baby car

Assalamualaikum, =D Huda tak ada baby lain, selain baby car I, hehe. Baby car yang selalu…

Read more

Edit blog tak habis lagi

Assalamuaikum =D Hai korang. Edisi edit blog tak habis lagi. Fuh, Alhamdulillah. Hampir 2…

Read more

Youtuber Pilihan : Hazim Hamdan

Assalamualaikum, =D Hai korang. Siri Youtuber Pilihan kali ni, aku nak cerita pasal Youtu…

Read more

STAY TECH & WELLNESS CONNECTED WITH THE LATEST ADDITIONS OF THE REALME AIOT FAMILY

STAY TECH & WELLNESS CONNECTED WITH THE LATEST ADDITIONS OF THE REALME AIOT FAMILY re…

Read more

Lepak petang dengan sheisfarahain, sampai tak sempat 'Monday Blues'

Assalamualaikum =D Memandangkan kerajaan dah bagi green light, yang rakyat Malaysia dah b…

Read more
Load More Posts That is All