Dengar music dan ambil mood menulis

Assalamualaikum =D

Blog kena maintain. 
Kadang - kadang ada idea, main tulis jelah apa idea aku tu.

Kalau tak ada mood, tak ada idea. 
Cara aku duduk depan laptop, buka lagu. 
Tengoklah mood time tu, nak dengar lagu slow, nasyid, lagu rock, R&B, dll.
Semua tu tengok mood time tu.

Dengar music dan ambil mood menulis

Kekadang dengar juga lagu putus cinta, walaupun aku single takdelah nak putus cinta pun.
Itu maybe satu ketika dulu, hahhaa.
Tapi iyelah, nak menulis ni kena tenang - tenang.

Aku update blog, memang kena sorang - sorang. Baru feel. Lepas tu, sapa nak baca then silakan.

Korang macam mana pula?

Hehehe tips ringkas, aku mencari mood menulis.


Dengar music dan ambil mood menulis Dengar music dan ambil mood menulis Reviewed by Farah on July 09, 2021 Rating: 5

2 comments:

  1. Entahlah, kalau takde mood saya tak update blog. Haha. Kalau tak nanti entry separuh masak

    ReplyDelete
  2. layan lagu smbil wat keje.. lg smngat nk wat keje..
    tp kalo nk update blog mmg kena tenang2..
    bru idea mencurah2.. haha

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.