Showing posts from January, 2023

Wordless Wednesday - Apa Maksud POV?

Dekat tiktok popular dengan content POV. Apa maksud POV sebenarnya? POV ni adalah singkat…

Read more

Food Hunting dekat Batu Pahat

Assalamualaikum =D Hai semua. Cerita throwback lagi - food hunting dekat Batu Pahat. Sebe…

Read more

Teman adik beli buku dekat Popular Southkey Mid Valley JB

Assalamualaikum, =D . Hari ni, huda rasa hari yang “fresh” dan “relax” buat huda. Few day…

Read more

Benda yang aku rindu dengan blog ni

Assalamualaikum. Bila dah kerja ni, walaupun nampak tak busy tapi kadang penat. Bila bali…

Read more

Review Novel Hati Yang Kau Curi

Assalamualaikum =D . Orang kata, kalau Allah cakap dia jodoh you, InshaAllah you guys aka…

Read more

Atok dah takde

Assalamualaikum. Jika seseorang meninggal dunia dalam keluarga, itu pun antara ujian buat…

Read more

Wordless Wednesday - tentang diri

Assalamualaikum, entry Wordless Wednesday - tentang diri. Sometimes huda pun suka baca …

Read more

The best Culture Celebration Activities and Performance for Chinese New Year in Legoland

Assalamualaikum. To be honest I like the Legoland vibes when it comes to the new season. …

Read more

Lepak Kopi Tenggek dengan adik dan cousin

Asslamualaikum =D. Let’s throwback seketika. Tahun lepas, pertama kali huda lepak sambil …

Read more

Beberapa barang penting yang huda akan bawa semasa short trip

Assalamualaikum, =D . Alhamdulillah seperti yang dirancang pada minggu kedua di bulan Jan…

Read more

Tipu kalau kita tak ada sekelumit rindu pada kenangan

Assalamualaikum, Pernah tak ada lagu yang selalu bermain diminda, dan korang pun ternyany…

Read more

Unpopular Opinion - Cari idea dekat Pinterest

Assalamualaikum, =D Hai semua. So hari ni, huda saje jelah nak share dengan you guys one…

Read more

Apa maksud red flag

Assalamualaikum, =D Sering kali ternampak perkataan red flag dekat twitter, atau laman so…

Read more
Load More Posts That is All