Teringin nak mengopi lepas habis kuarantin covid19

Assalamualaikum =D Hai korang. Bila dah ok sikit jer, terus berniat nak reward diri selep…

Read more

Diari pesakit covid with less simptom - Throwback pengalaman kena covid

Assalamualaikum =D Pengalaman kena covid ni sangat tak best. Sangat terbatas. You kena ku…

Read more

Korang dah rasa tartlerts dari cakes by fash

Assalamualaikum, =D Huda antara peminat tartlerts since huda kenal dengan cakes by fash. …

Read more

Berbaloi makan seafood dekat Thai.co by Grand Al Mizan, sedap

Assalamualaikum =D Hi korang. Huda dah rasa seafood boat, memang sangat berbaloi makan se…

Read more

Suka dan rasa berbaloi dengan service iffah buat surprise delivery kat area KL

Assalamualaikum =D Hi korang. Personally, huda suka dan rasa berbaloi, dengan service iff…

Read more
Load More Posts That is All