Showing posts from January, 2021

Cerita birhday ringkas masa PKP | Kek birthday deco 'cantik' dari cakesbyfash

Assalamualaikum, =D Alhamdulillah, tiap kali January memang rasa diri cepat je meningkat …

Read more

9.50pm terpacak tengok Mr Queen | Review Mr Queen (Drama Korea)

Assalamualaikum =D Hai korang. Sekarang aku dah jarang sangat layan drama korea on time! …

Read more

Bosan tak tahu nak masak apa dah? Order je Belly Talk online dekat Food Panda

Assalamualaikum, =D Hai korang. Kadang - kadang bila hari - hari masak, sampai lack of id…

Read more

4 random Youtube Channel Pilihan | Currently huda keep layan Youtube Channel mereka

Assalamualaikum, =D Hai korang. Dah dua minggu aku alami kesibukan yang teramat sangat. K…

Read more

Layan drama sampai pukul 2 pagi | Review Drama Bidadari Salju

Assalamualaikum, =D Hai korang. Perangai tidur lambat, semata tengok drama ni kadang - ka…

Read more

Bosan ke weekend masa PKP ni? 7 idea hilangkan rasa bosan masa PKP

Assalamualaikum =D Hai korang. Kalau weekend je serious ah rasa stuck sangat sampai tak t…

Read more

English Vinglish Review in Malay

Assalamualaikum, =D Hai korang. Dah lama aku nak review short movie ni, sebab aku suka de…

Read more

Pengalaman berada di Legoland dan penjagaan SOP kendiri - Brick Tacular Aktiviti

Assalamualaikum, =D Hai korang. Itulah, panjang pula tajuk entry aku kali ni ek. Ok entry…

Read more
Load More Posts That is All