April 27, 2017

Rindu dengan hobi yang lama

Assalamualaikum, =D Hai semua, Kadang - kadang aku rasa bila dah meningkat dewasa ni banyak benda yang dah berubah, instead o...
April 16, 2017

Rindu zaman study

Assalamualaikum, =D Hai semua, Orang cakap, kalau kau tengah study "nikmatilah zaman - zaman study ni, nanti korang akan...
April 09, 2017

new header

Assalamualaikum =D Hai semua, Niat di hati memang nak luangkan waktu untuk update blog, tapi sampai ke sudah aku punya niat tu ...
Powered by Blogger.