July 18, 2014

Pesawat MH17 terhempas

Assalamualaikum, =D Bangun je dari tidur untuk bersahur, tengok - tengok ada seorang teman bagitahu yang pesawat MH17 terhempas aki...
July 17, 2014

Review Instashop - nfinas11

Assalamualaikum, =D Raya cuma tinggal beberapa minggu sahaja lagi. Sekarang ni ramai yang tengah buat preparation untuk raya. Beli ...
July 16, 2014

Ainim Nak Bagi Kad Raya

Assalamualaikum... Segmen "Ainim Nak Bagi Kad Raya" Bersempena dengan kedatangan bulan Syawal ini, Ainim pun ...
July 10, 2014

Tutorial sidebar dan background

Assalamualaikum, =D 2 minggu yang lepas ( entry sini ), aku dah edit blog ni mana yang patut aku edit, cuma tak tukar design sideba...
July 09, 2014

Gaza di serang lagi

Assalamualaikum, =D Subhanallah. Sungguh aku terkejut bila melihat gambar - gambar dan video - video di laman - laman social yang d...
July 08, 2014

Kekuatan.

Assalamualaikum, =D Setiap orang ada masalah. Masalah itu adalah ujian dari Allah. Terimalah ujian tersebut denga...
July 07, 2014

Bakat dan Dakwah

Assalamualaikum, =D Ok sebelum aku start tulis something, aku akan lebih selesa dengar lagu yang aku suka dengar.  Sekarang ni,...
Powered by Blogger.