February 24, 2012

TAHNIAH buat Yusri dan Lisa Surihani

Hai. Hai korang? Apa khabar anda semua? Harap sihat - sihat sahaja ye. ^_^ Seminggu lamanya entry tidak di updated. Harap maaf sebab huda ...
February 10, 2012

Kenapa. Kenapa dan kenapa....

Kenapa setiap kali nama kau terlintas di fikiran aku, aku akan jadi resah, kenapa setiap kali kalau ada orang buka cerita tentang kau, ak...
February 06, 2012

online user.

Hai. Hai semua Apa khabar di pagi isnin ini. Harap korang baik - baik sahaja ye. Online user? Kebenda tu huda? Can you explain to us? Ok,...
February 05, 2012

Salam Maulidur Rasul to all muslim

Hai. Hai korang. Apa khabar? Hopefully baik - baik sahaja. ^_^ Dalam kesempatan yang ada ni, huda nak ucapkan : - SALAM Maulidu...
February 04, 2012

Cara nak ambil blog id URL

Hai. Hai korang. Lama sudah huda tak updated blog for sharing is caring. Ha! Ada - ada je ko ni huda! Eh, no. Means here, dah lama hu...
Powered by Blogger.