Wordless Wednesday : Bila tak boleh travel, tengok vlog travel jelah

July 21, 2021

Assalamualaikum, =D

Pendamik. Sukar untuk ditafsirkan bila keadaan nak pulih. Sekarang pun kes statik 10 ribu ke atas, and almost everyday angka itu, akan sama. 

Pasrah. Nak travel tak boleh. Jadi bila tak boleh travel, tengok vlog travel jelah. Nak baca story orang travel boleh, tapi time aku betul - betul free. Bila aku penat, bila aku stress, aku mampu untuk dengar music yang tenang, dan tengok betapa cantiknya negeri, atau negara orang.

Aku akan buka random video dekat youtube. 

Wordless Wednesday : Bila tak boleh travel, tengok vlog travel jelah
Random vlog travel yang aku tengok, semalam. Sebelum tidur.


Penat. Bila aku penat, aku akan tengok vlog - vlog macam ni, at least dapatlah meredakan 'kepenatan', stress yang aku rasa. 

Nak cakap stress, sekarang semua orang stress korang. Sesiapa pun.
Stress ni banyak faktor. Cuma kita kena manage dengan baik.

Tapi hope sangat, keadaan reda so boleh travel. Kikihkihkkihhh. 
Travel dalam Malaysia pun dah memadai, hehe. 

You Might Also Like

8 Comments

  1. insyaAllah xlama lg boleh travel..
    sama2 kita doakan.. =)

    ReplyDelete
  2. Salam, kadang tengok boleh merehatka minda.. InshaAllah tak lama lagi keadaan makin reda dan sejahtera.

    ReplyDelete
  3. rindunya nak jenjalan.. smoga satu hari nnti kita boleh nikmati smula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah moga covid ni cepat laaa habis

      Delete
  4. Nakkkk snagat travel oi..Hmmm..Hotel daerah sebelah je pun takpa..KIkikikii

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.