July 28, 2013

Ice watch dan keunikannya

Assalamualaikum =D [An Advertisement] Ice watch kini mendapat perhatian ramai terutamanya dalam kalangan kaum muda masa kini. S...
July 27, 2013

Khas buat pengguna DIGI!

Assalamualaikum, (= Ada promotion beb! Promotion raya! hehe . Kepada semua pengguna digi moh le kita tengok promotion yang digi bua...
July 26, 2013

Review Novel Takkan Melupakanmu

Assalamualaikum, =D Sebuah novel yang diterbitkan oleh buku prima dan novel ni diberi nama Takkan Melupakanmu, *macam lagu Radja - ...
July 23, 2013

Review Novel Suami Aku Ustaz

Assalamualaikum, =D Novel ni dah lama diterbitkan iaitu pada Ogos 2012, tapi huda baru je baca - ni pun dok pinjam junior punya nov...
July 19, 2013

Segmen Nak Header & Menu Tab Free!

Assalamualaikum, =D Due datenya 20 July 2013 . Sempat lah ni den nak join, hehe (satu hari sebelum tarikh tamatnya) =D Huda...
July 14, 2013

Template blogskin memang comel

Assalamualaikum,  Salam Ramadhan dan selamat berpuasa buat semua. Selamat pagi juga buat korang semua. Tadi saje je blog walking da...
July 13, 2013

SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum, =D Got this invitation from Cik Fie di fanpage huda. Thanks to Cik Fie coz Invite me to join this simple segmen, heh...
July 07, 2013

Nama kita . Nama Blog

Assalamualaikum semua =D Selamat Pagi! Ok pagi ni huda nak share dengan korang satu tips blogging, *yelah dah lama juga makcik tak ...
Powered by Blogger.