August 25, 2012

Review Novel Musuhku Suamiku

Selamat pagi semua, harap pagi ni adalah pagi yang ceria untuk korang =). 3 hari blog ni tidak di updated atas sebab tak ada mood nak upda...
August 22, 2012

Download Vanilla Coklat Raya

Selamat pagi semua...Wahh, agak lama juga ye blog ni kosong tanpa entry baru dari huda. Niat di hati nak je updated new posting tapi di...
August 17, 2012

Vanilla Coklat Raya

Hye hye semua. Apa khabar?Sihat? Selamat petang buat semua. Korang mesti ingat dengan Vanilla Coklat kan? Sempena Hari Raya ni, Vanilla...
August 14, 2012

Segmen Follow@Add sudah berakhir

hye hye semua.. Apa khabar?Sihat? Selamat petang buat semua. Segmen Follow @ Add sudah berakhir,thanks kepada korang yang dah join segmen...
August 14, 2012

Segmen Follow @ Add

hye hye semua.. Apa khabar?Sihat? p/s : Entry ni adalah STICKY POST, tekan button Older Post untuk baca new entry =) SEGMEN INI AKAN T...
August 14, 2012

PEMBERITAHUAN UNTUK SEGMEN FOLLOW@ADD

hye hye semua. Apa khabar?Sihat? Selamat pagi buat semua. Semua sedia maklum yang Segmen Follow @ Add akan tamat pada hari ini,kan? Tapi ...
August 13, 2012

Nuffnang dah berwajah baru?

hye hye semua.. Apa khabar?Sihat? Selamat petang buat semua. Tadi huda buka nuffnang kejab. Tup,tup bila buka laman web tersebut, nampak ...
August 13, 2012

Jung Yong Hwa dalam Akhbar tempatan

hye hye semua. Apa khabar?Sihat? Selamat malam buat semua. Tadi belek - belek tumblr (disebabkan bosan yang melanda). Bila belek - belek ...
August 12, 2012

Pulanglah by Awi Rafael

hye hye semua.. Apa khabar?Sihat? Selamat petang semua. Ok, hari ni huda nak share satu lagu dengan korang (of course korang dah tau pnye...
August 12, 2012

Segmen: Jom Tambah Kenalan Di Hari Raya

hye semua. Apa khabar?Sihat? Selamat pagi semua. Tadi ketika sedang leka berjalan - jalan tengok entry untuk di baca, huda ternampak ada ...
August 11, 2012

List Link Peserta Segmen Follow @ Add

hye hye semua. Apa khabar?Sihat? Selamat malam buat semua. Terlebih dahulu huda nak ucapkan ribuan terima kasih kepada mereka yang join ...
Powered by Blogger.