Showing posts from May, 2021

Kes COVID19 semakin meruncing, dinasihatkan pakai double mask

Assalamualaikum, =D Personally, bila tengok kes dari hari ke hari aku rasa takut, seram d…

Read more

Bosan dekat rumah? Jom menulis dekat media social atau blog!

Assalamualaikum, =D PKP. Lockdown. Bila kat rumah, kadang - kadang tak tahu nak buat apa.…

Read more

Experience beli handbag dekat Zalora Malaysia

Assalamualaikum, Ini kisah throwback. Actually dah lama kot huda nak share experience sho…

Read more

Tak bahaya ke pergi jumpa dentist time tengah sibuk kes COVID19

Assalamualaikum, Alhamdulillah selamat pasang fixed bonded retainer yang tercabut. Aduhai…

Read more

SOP diperketatkan semula bermula 25 Mei 2021 hingga 7 Jun 2021

Assalamualaikum,  Berikutan kes COVID-19 yang semakin meningkat saban hari, pihak kerajaa…

Read more

Ingatkan dah menyerah kalah, rupanya menipu

Assalamualaikum, Mula - mula memang dah tumpang gembira. Alhamdulillah diorang dah menyer…

Read more

Betul ke COVID-19 ini just a number?

Assalamualaikum, =D Aku terpena bila terdengar atau terbaca statement yang mengatakan bah…

Read more

Brownies yang unik dengan pelbagai rasa dari Kuih & Cakes | Homebakers area JB

Assalamualaikum, =D Huda suka tengok iklan - iklan dari Kuih & Cakes, all the brownie…

Read more

Review Mega Drama Rindu Awak Separuh Nyawa

Assalamualaikum, =D Hai korang. Tengah follow up drama terbaru ke tu? Huda sekarang dok a…

Read more

Cerita Raya PKP kat rumah ajelah

Assalamualaikum, =D Memang pelik betul, raya duduk rumah. Tak ke mana. Hati meruntun je n…

Read more

Selamat Hari Raya | Apa Menu Raya Favourite korang?

Assalamualaikum, =D Alhamdulillah Syawal kembali. Dalam kesempatan ni, huda nak wish Sela…

Read more

Hati meruntun ingin melihat perkembangan di Palestine

Assalamualaikum, =D Bila tengok posting - posting dekat Instagram akhir Ramadhan lepas, h…

Read more

Dengar lagu raya walaupun mood raya tak ada sangat

Assalamualaikum, =D PKP dah diumumkan lagi. Most of the place kena PKP, termasuklah Johor…

Read more
Load More Posts That is All