Showing posts from June, 2022

Cerita weekend - Enjoy kan diri walaupun duduk rumah

Assalamualaikum,=D Hai korang. Dah lama tak buat diari, so hari ni nak buat diari sempena…

Read more

Just Talk : Tak pandai memasak? Relax. 5 cara mudah untuk anda mula memasak

Assalamualaikum, =D Just Talk kali ini nak share 5 cara mudah untuk korang mula memasak. …

Read more

Finally dapat makan dan bersantai dekat kedai Kopitiam Singgah Selalu

Assalamualaikum =D Hai korang. Sebenarnyaa dah lama sangat nak lepak dan makan kat kopiti…

Read more

Motivasi untuk terus menulis blog, walaupun media social semakin rancak

Assalamualaikum, =D Hai korang. Huda akui , blogging ni merupakan salah satu journey. Wal…

Read more

Breakfast dekat Malaya Station RnR Machap hala Utara

Assalamualaikum =D Hai korang. Hari ni, huda nak share personal review, makan dekat RnR M…

Read more

Best ke Drama Kerana Aku Isteri Bidaan tu

Assalamualaikum =D Setelah beberapa tahun melarikan diri, tidak dapat dikesan. Akhirnya R…

Read more

Siti Jenama Bar Perfume dari ihadiah

Assamualaikum =D Hai korang. Siti Jenama Bar Perfume dari ihadiah . Bila dengar je nama p…

Read more

Tetibe buat self covid test

Assalamualaikum =D Tetibe buat self covid test. Iyelah, mana tidaknya case covid masih ad…

Read more

Its time for photoshoot again and again at my room

Assalamualaikum =D Hai guys. Yes, definitely! After been thinking for the long long day, …

Read more

Diary blog sempena bulan anniversary blog farahh

Assalamualaikum Hai korang. Since bulan ni anniversary blog farahh, macam biasa lah nak c…

Read more

Raya bersama JDT Blogger

Assalamualiakum,=D Hye guys. Alhamdulillah seperti yang dirancang finally we made it. Pla…

Read more
Load More Posts That is All