September 29, 2015

Seorang student HR

Assalamualaikum, =D Hai semua! =) Ha, kan dah kabo...Huda ni kalau free, dia memang akan dok update blog je kerja dia. Mentang ...
September 28, 2015

Cuti dah!

Assalamualaikum, =D Hye semua! Rindunyaaaa nak update blog! Semester ni agak sibuk dengan kerja - kerja harian sebagai seorang st...
September 23, 2015

Candy loose pants, here! =)

Assalamualaikum, =D Hai semua! Selamat petang...  =) Jam sekarang menunjukkan ke pukul 6.30 petang. Memandangkan dari tad...
September 22, 2015

Lepak dengan kawan

Assalamualaikum, =D Hai semua.  Masih lagi dalam mood 'bercinta dengan buku', 'berpulun - pulun recalled balik ap...
September 09, 2015

Tutorial buat box author dekat blog

Assalamualaikum =D Hai semua. Curi masa kejap, lari dari buku dan update blog, hihi. Maklum le, nak final ni memang tak boleh n...
September 04, 2015

Mencari mood study katanya

Assalamualaikum =D Assignment ada lagi satu tak siap! Mana tidaknya, semalam baru je dapat email dari lecturer. Email tersebut ...
September 01, 2015

Review buku diagnosis 1

Assalamualaikum, =D Hai semua... Diagnosis. Pernah dengar tak pasal buku diagnosis yang di tulis oleh Dr Anwar Faizal dan r...
Powered by Blogger.