Seorang student HR

September 29, 2015
Assalamualaikum, =D Hai semua! =) Ha, kan dah kabo...Huda ni kalau free, dia memang akan dok update blog je kerja dia. Mentang ...
Seorang student HR Seorang student HR Reviewed by Farah on September 29, 2015 Rating: 5

Cuti dah!

September 28, 2015
Assalamualaikum, =D Hye semua! Rindunyaaaa nak update blog! Semester ni agak sibuk dengan kerja - kerja harian sebagai seorang st...
Cuti dah! Cuti dah! Reviewed by Farah on September 28, 2015 Rating: 5

Candy loose pants, here! =)

September 23, 2015
Assalamualaikum, =D Hai semua! Selamat petang...  =) Jam sekarang menunjukkan ke pukul 6.30 petang. Memandangkan dari tad...
Candy loose pants, here! =) Candy loose pants, here! =) Reviewed by Farah on September 23, 2015 Rating: 5

Lepak dengan kawan

September 22, 2015
Assalamualaikum, =D Hai semua.  Masih lagi dalam mood 'bercinta dengan buku', 'berpulun - pulun recalled balik ap...
Lepak dengan kawan Lepak dengan kawan Reviewed by Farah on September 22, 2015 Rating: 5

Mencari mood study katanya

September 04, 2015
Assalamualaikum =D Assignment ada lagi satu tak siap! Mana tidaknya, semalam baru je dapat email dari lecturer. Email tersebut ...
Mencari mood study katanya Mencari mood study katanya Reviewed by Farah on September 04, 2015 Rating: 5

Review buku diagnosis 1

September 01, 2015
Assalamualaikum, =D Hai semua... Diagnosis. Pernah dengar tak pasal buku diagnosis yang di tulis oleh Dr Anwar Faizal dan r...
Review buku diagnosis 1 Review buku diagnosis 1 Reviewed by Farah on September 01, 2015 Rating: 5
Powered by Blogger.