Wordless Wednesday : Makan Cookies (Ala Subway) dari Manis Logic

July 28, 2021

Assalamualaikum, =D

Hai korang. 

Lagi, cerita food hunting seorang huda. Hari tu, huda beli cookies online je. 

Cookies ni, macam ala subway. Tapi tak serupa. Rasa lain sangat dari Subway.

Soft Cookies, dan rasa dia premium. Sedap.

Wordless Wednesday : Makan Cookies (Ala Subway) dari Manis Logic
Ni cookies yang huda beli hari tu.

Disebabkan masa tu ada promo, so huda beli 2 terus!
Sedap.

Nanti ingat nak repeat lagilah.

Wordless Wednesday : Makan Cookies (Ala Subway) dari Manis Logic
Nampak tu, melting bukan?

p/s: gambar creadit to the owner hehe.

So, kalau korang nak order. Boleh order direct dekat Instagram Manis Logic tau.
Kalau korang rasa sekali, mesti korang repeat punya...

Wordless Wednesday : Makan Cookies (Ala Subway) dari Manis Logic
Huda order dekat Instagram je. DM diorang.
Tau - tau esok dapat hehe.

Memang terus sampai depan rumah.

p/s: memang puas hati beli. Tak rugi. Rasa dia sedap.


You Might Also Like

2 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.