Promotion : Bath and Body Work tengah buat promotion

July 14, 2021

Assalamualaikum, =D

Oh yeah, siapa peminat bath and body work dekat sini? Ini mungkin jadi berita baik untuk semua. Masa - masa pendamik ni, Bath and Body Work tengah buat promotion. Dengarnya promotion dia separuh harga.

Try lah beli. 

Dekat Bath and Body Work ada product yang bersirikan aromatherapy. So maybe boleh try.

Atau beli something yang baunya lembut, fresh. Itu pun dah memadai untuk si pemakai rasa cool.

Promotion : Bath and Body Work tengah buat promotion
See promotion dia, best weh!
Huda ada juga lah beli time pendamik ni.

Beli lilin.
Beli lotion and body mist.

Beli lilin yang aromatherapy. 

Promotion : Bath and Body Work tengah buat promotion
Ni awal tahun kot huda beli.
Masa tu ada promotion beli 2, RM90.

That time memang tengah "in" nak beli lilin yang wangi. Memang dah decide, kalau beli lilin next time, tak nak bakar sebab nanti tak cantik. Tak suka tengok. Tak suka bau bakar - bakar dalam bilik. Just nak bau lilin yang wangi, hehe.

Nasib baik ler Bath and Body Work punya lilin ni, letak je dah bau wangi. Kalau bakar, lagi ler bau semerbak. 

Bila aku writing, aku akan letak sebelah aku. So that aku akan rasa tenang lerrr time writing.

Bau pula tu Lavender. Huda memang sejenis 'fanatic' dengan bau lavender ni.
Tak tau lerrr kenapa.

Promotion : Bath and Body Work tengah buat promotion
Yang ni aku baru beli, last month.
Beli online. Beli sekali dengan kawan - kawan office.

Bau dia lembut, wangi.

Body mist kalau yang besar tu, normal price RM80, tapi promo RM35.
Body Lotion normal price RM75, tapi promo RM35.

Total 2 ni, RM70.
Postage share dengan kawan - kawan.

More info - boleh visit official laman web Bath and Body Work.

You Might Also Like

1 Comments

  1. Tak puas kalau beli online, huhu. Tapi akk suka Dahlia...lilin dia ntah bila nak keluar

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.