October 17, 2015

Review Novel Bukan Isteri Sempurna

Assalamualaikum =D Hai semua,  Balik je dari Uni hari tu (last two weeks), terus fikir nak balas dendam dengan layan drama kore...
October 14, 2015

Cantik bergaya dengan hijab fashion

Assalamualaikum, =D Hai semua! Bila bercakap pasal fashion tudung ni, memang banyak sangat fashion tudung yang kian popular. Ma...
October 08, 2015

First time makan dekat boat noodles

Assalamualaikum, =D Hai semua! Selama ni dok dengar orang sot set sana sini, pasal boat noodles je. Nak pergi try, tapi asyik...
October 03, 2015

Jam Tangan Wanita

Assalamualaikum, =D Hai semua! Selamat pagi =) Aku ni sejenis yang tak suka pakai gelang. Kalau pakai pun, sekali dua...Lep...
September 29, 2015

Seorang student HR

Assalamualaikum, =D Hai semua! =) Ha, kan dah kabo...Huda ni kalau free, dia memang akan dok update blog je kerja dia. Mentang ...
September 28, 2015

Cuti dah!

Assalamualaikum, =D Hye semua! Rindunyaaaa nak update blog! Semester ni agak sibuk dengan kerja - kerja harian sebagai seorang st...
September 23, 2015

Candy loose pants, here! =)

Assalamualaikum, =D Hai semua! Selamat petang...  =) Jam sekarang menunjukkan ke pukul 6.30 petang. Memandangkan dari tad...
July 20, 2015

Al - Quran Humairah

Assalamualaikum =D Hai semua. Sekarang ni dah banyak Al - Quran yang cantik - cantik dan dihiasi dengan pelbagai corak, pelbaga...
July 11, 2015

Resepi Sup Telur

Assalamualaikum, =D Hai semua...Selamat berhujung minggu, Pelik ke idok tajuk resepi aku ni, haha. Ni nama dia resepi bujang ...
Powered by Blogger.