December 18, 2015

Majlis Kahwin Kawan

Assalamualaikum, =D Oh,hai! Ini cerita 3 minggu lepas, tapi si huda baru beria nak update, haha. Sorry guys...Apentah yang dia ...
December 18, 2015

bercuti

Assalamualaikum, =D Dari Pantai Timur ke Selatan =) Hai semua! =) Alhamdulillah semalam dah selamat sampai rumah. Hab...
November 20, 2015

Butik Mango Online

Assalamualaikum, =D Hi semua! Antara salah satu cara untuk menghilangkan stress adalah dengan window shopping! Even kita jalan -...
October 31, 2015

reward diri dengan ber - blogging

Assalamualaikum, =D Hai semua! =) Cara terbaik untuk hilangkan ke - bosanan yang sedang melanda diri ini, tika ini...Adalah d...
October 17, 2015

Review Novel Bukan Isteri Sempurna

Assalamualaikum =D Hai semua,  Balik je dari Uni hari tu (last two weeks), terus fikir nak balas dendam dengan layan drama kore...
October 15, 2015

Empat Sahabat

Assalamualaikum, =D Hai semua =D Ini cerita tentang empat sahabat. Empat sahabat yang sudah lama terpisah, tapi bila jumpa pe...
October 14, 2015

Cantik bergaya dengan hijab fashion

Assalamualaikum, =D Hai semua! Bila bercakap pasal fashion tudung ni, memang banyak sangat fashion tudung yang kian popular. Ma...
October 08, 2015

First time makan dekat boat noodles

Assalamualaikum, =D Hai semua! Selama ni dok dengar orang sot set sana sini, pasal boat noodles je. Nak pergi try, tapi asyik...
October 04, 2015

Tutorial : Sidebar

Assalamualaikum =) Hai semua... Dengar cerita dua hari kerajaan umumkan cuti untuk bebudak sekolah. Hooray! Aku tolong sorakkan...
October 03, 2015

Jam Tangan Wanita

Assalamualaikum, =D Hai semua! Selamat pagi =) Aku ni sejenis yang tak suka pakai gelang. Kalau pakai pun, sekali dua...Lep...
September 29, 2015

Seorang student HR

Assalamualaikum, =D Hai semua! =) Ha, kan dah kabo...Huda ni kalau free, dia memang akan dok update blog je kerja dia. Mentang ...
September 28, 2015

Cuti dah!

Assalamualaikum, =D Hye semua! Rindunyaaaa nak update blog! Semester ni agak sibuk dengan kerja - kerja harian sebagai seorang st...
September 23, 2015

Candy loose pants, here! =)

Assalamualaikum, =D Hai semua! Selamat petang...  =) Jam sekarang menunjukkan ke pukul 6.30 petang. Memandangkan dari tad...
Powered by Blogger.