September 29, 2016

A blog for my story

Assalamualaikum, =D Bila laptop problem, bila laptop kena virus memang sedih. Huaaaa, memanglah tak boleh buat apa lah sekarang n...
September 26, 2016

Bercuti

Assalamualaikum, =D Hai semua, Selamat pagi! Dengan bernada gembira, sapa korang yang baca entry aku di pagi hari ni. Huaa se...
September 13, 2016

Lara oh Lara (Review)

Assalamualaikum, =D Hai semua,  Malam... Masih lagi segar dengan buka buku dan online, kihkihkih. Lepas tu update blog keja...
September 11, 2016

Original karya by Farah - Setia

Assalamualaikum, =D Dah lama karya ni tersimpan di dalam folder. Dari semester oct 2014, sekarang baru rasa nak publish dekat blog....
September 06, 2016

Entry pagi

Assalamualaikum, =D Selamat pagi korang... Aku pernah terbaca satu kata - kata kat satu insta. Tak tahulah insta siapa, nak bebel...
September 05, 2016

Kembali layan korea

Assalamualaikum, =D Selamat malam, hai semua, Malam - malam, buka laptop dan update blog kejap. Memandangkan tadi dah siap ...
Powered by Blogger.