December 19, 2016

Yang dulu gagal kini berjaya

Assalamualaikum, =D Setiap orang ada sejarah masing - masing, Tak usahlah kita ungkit lagi kisah mereka, Biarpun mereka gagal...
November 29, 2016

Perempuan dan make up

Assalamualaikum, =D Hai semua, Pagi guys 😇 (smile with hello, katanya). Dah ada emoji ni, jadi kita guna mana emoji yang ses...
November 23, 2016

Berwajah baru

Assalamualaikum, =D Hai semua, Walaupun huda busy all the day, tapi tiap - tiap hari juga huda tak pernah miss untuk buka b...
November 12, 2016

Minggu ke 6.

Assalamualaikum, =D Hai semua, Minggu ke 6. Kejap je dah minggu ke 6 ni, rasa macam baru masuk semester,bulan 10 hari tu. Ing...
October 30, 2016

Tulis apa je dalam blog?

Assalamualaikum, =D Hai semua, Segan pula bila tetiba ada member tanya, ada blog ek? Tulis apa je kat blog? Hehe. Stuck kejap...
October 27, 2016

Laman social and future

Assalamualaikum, =D Hai semua, Rajin pula huda update blog lately ni ye, ha macam takde kerja lain je dia nak dok update. Hah...
October 13, 2016

kawan

Assalamualaikum, =D Hai semua, Aku ni merupakan salah seorang silent readers dekat iium confession tu. Tak tahulah kenapa min...
October 08, 2016

Bila cuti semester sudah berakhir

Assalamualaikum, =D Hai semua, Alhamdulillah. Cuti semester kali ni, sangat - sangat meaningful even ada beberapa kejadian ya...
October 04, 2016

addicted dengan Lara Aishah

Assalamualaikum, =D Hai semua, Before drama ini ditayangkan di kaca televisyen, huda just tengok iklan - iklan drama ni dalam a...
October 01, 2016

Tips nak buat propsal FYP

Assalamualaikum, =D hai semua, So entry kali ni, aku nak berkongsi pengalaman buat proposal FYP. Alhamdulillah, kami satu gro...
September 29, 2016

A blog for my story

Assalamualaikum, =D Bila laptop problem, bila laptop kena virus memang sedih. Huaaaa, memanglah tak boleh buat apa lah sekarang n...
September 26, 2016

Bercuti

Assalamualaikum, =D Hai semua, Selamat pagi! Dengan bernada gembira, sapa korang yang baca entry aku di pagi hari ni. Huaa se...
September 13, 2016

Lara oh Lara (Review)

Assalamualaikum, =D Hai semua,  Malam... Masih lagi segar dengan buka buku dan online, kihkihkih. Lepas tu update blog keja...
September 11, 2016

Original karya by Farah - Setia

Assalamualaikum, =D Dah lama karya ni tersimpan di dalam folder. Dari semester oct 2014, sekarang baru rasa nak publish dekat blog....
Powered by Blogger.