February 26, 2017

Believe on yourself

Assalamualaikum, =D Hai semua, I'm not the right person untuk cakap pasal benda  ni, haha. Sebab benda ni lah aku paling f...
February 25, 2017

Update Blog

Assalamualaikum, =D Hai semua, Selamat malam. Sepatutnya aku dah lena dibuai mimpi ni, tapi tak tahu kenapa semangat sangat...
February 11, 2017

Off to Kuantan - Akhir December 2016

Assalamualaikum, =D Hai semua, Ni kisah pada akhir tahun lepas - pada 30/12/2016, tapi baru hari ni sempat nak throwback dala...
February 09, 2017

During my holiday

Assalamualaikum, =D hai guys, Morning semua. Sambil dengar lagu bunga angkasa sambil tu jejari mula rancak menaip diari dan e...
Powered by Blogger.