Dapat jual 54 packet Daging Harimau Menangis dalam masa sebulan!

June 06, 2021

Assalamualaikum, =D

Untuk perkenalan, saya seorang pekerja, dan meniaga daging harimau menangis adalah part time saya. Suka - suka. Buat duit 'geli - geli', hahaha. 

Untung tak adalah banyak mana, kalau nak banyak kenalah jual everyday. Tapi disebabkan kekadang jadual huda pack, dan busy dengan kerja office. So, huda dapat jual time weekend. Sabtu dan ahad je. 

Alhamdulillah, thank you korang yang support byfarahh.biz . I happy, sebab kekadang sekali jual, 7/6 pack! Alhamdulillah. Thank you (love). 

daging harimau menangis - byfarahh.com
Mostly customer suka, dan comment diorang "Sedap, tak manis sangat. Paling best perapan dia sedap, sos thai dia sedap!".

Awwww awwww, thank you =D

Nak beli?

p/s: kalau area yang huda tak cover, nanti huda pass kat team huda yang lain.

You Might Also Like

6 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.