Wordless Wednesday : Rajin update entry blog untuk naikkan pageview | latest rank blog

June 02, 2021

Assalamualaikum, =D

Panjang ekkk tajuk entry kali ni. Tapi ini merupakan short entry, wordless wednesday nama diberi. 

Kena rajin update entry blog. Iye, korang bacalah mana - mana tips atau tanya, mana - mana blogger. Tips yang diorang akan bagi, "rajin update entry blog". Sebab ini memang penting. Huda dah buat research sendiri lah. 

p/s: huda pun tak adalah rajin update entry sebenarnya haha. Tapi kalau time rajin datang tu, update juga lah. Last month sempat update 20++ je entry. Ingat nak lebihkan. Tapi, balik kerja dah penat. Weekend pula, like no idea haha. Sabar jela. 

blog achieve byfarahh
Alhamdulillah, so far pageview naik dan agak memberangsangkan. 
Try and error yang huda buat. Thanks kawan blog yang keep support =D.

latest rank alexa byfarahh
Latest rank blog byfarahh. 
Thanks korang yang singgah blog farahh =D








You Might Also Like

4 Comments

  1. assalamualaikum, saya masih sedang berusaha utk rajinkan diri update blog hehe, sebab rindu zaman sebelum kawen, hari hari update blog

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kan, kekadang push diri untuk rajin hehe

      Delete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.