Finally dapat rasa Sambal Nyet Khairulaming

June 14, 2021

"Rupanya sedap, Sambal Nyet Khairulaming tu ye".

Assalamualaikum, Hai korang =D

Serious, sedap rupanya sambal nyet Khairulaming tu. Huda pun first time dapat rasa. Kebetulan adik kepada akak ipar, dia ada beli. So akak ipar pun bawa balik rumah, dan kiteorang pun dapat rasa. 

Jujur, sedap. For me, pedas sikit. 

Kiteorang pun amik sikit - sikit je sambal tu, kalau nak makan. 

Finally dapat rasa Sambal Nyet KhairulAming, Serious sedap
Korang kena try, sedap. 

Cara nak dapatkan sambal Nyet KhairulAming. 
Follow KhairulAming dekat Twitter atau Instagram, dan keep follow update - update terkini beliau. Dia selalu update tentang operasi Sambal Nyet. 

p/s: dengarnya memang susah nak dapatkan. Keep trying tau. 

Cara nak dapatkan Sambal Nyet KhairulAming

Update terkini Khairul Aming,

More info follow Twitter rasmi - KhairulAming (CLICK)

You Might Also Like

4 Comments

  1. saya masih tak berjaya beli lagi haha

    ReplyDelete
  2. Rezeki awak dapat beli. Pedas rupanya padan dengan nama

    ReplyDelete
  3. tak pernah nak cuba. dan tak berjaya bila dicuba. hahaha

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.