Tastylisious by Fatin - Kuih Delivery area KL!

Assalamualaikum =D

Terpesona. 
Terpesona. 

Huda yang kat Johor, rasa macam terpesona tengok gambar - gambar Fatin upload ni. Melting doe! 

Paling teringin nak rasa, talam berlauk dia tu. 
Paling rindu, nak rasa atin punya popia carbonara. 

Sumpah weh, sedap!


Delivery kuih area Klang, Delivery Kuih area Gombak, Delivery Kuih Area KL - Tastylisious by Fatin


Mesti korang pelik, mana huda tahu atin punya makanan ni sedap. 

Dulu huda pernah beli and rasa, atin jual. Time study. 
Kalau ada carnival je, atin memang tak lepaskan peluang nak menjual. 
Tu yang huda tahu, apa atin buat sedap. 

Tastylisious by Fatin

Tastylisious by Fatin
Tastylisious by Fatin

Tastylisious by Fatin

Melting ke tidak?
Melting kan?

So kalau korang duduk area KL, Gombak dan sekitarnya. Korang boleh cepat - cepat order tau. 

Delivery sampai ke depan rumah korang. 

Facebook rasmi - Tastylisious by Fatin

Tastylisious by Fatin - Kuih Delivery area KL! Tastylisious by Fatin - Kuih Delivery area KL! Reviewed by Farah on June 26, 2021 Rating: 5

1 comment:

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.