Throwback ikut adik practice bawa kereta

Assalamualaikum =D

Hai semua. Bukan blog byfarahh kalau takde kisah throwback, gitu. Dijadikan cerita, weekend (beberapa bulan lepas), huda saja ikut adik practice bawa kereta dekat area Nusajaya sana. 

Throwback ikut adik practice bawa kereta
Masa ni dah sampai area Forest City.
Memang jauh kami jalan. Abah nak adik confidence bawa kereta.

Throwback ikut adik practice bawa kereta

Throwback ikut adik practice bawa kereta


Throwback ikut adik practice bawa kereta

Round - round area situ je tengok pemandangan.
Huda suka pemandangan kat area Gelang Patah, cantik - cantik lagi.

Maklumlah, dah tua ni mata suka tengok pemandangan nan hijau. Rasa tenang. 

Throwback ikut adik practice bawa kereta

Berhenti berehat kejap dekat Petronas area Gelang Patah.
Masa ni, abah bawa tengok jambatan mengahala ke Pontian. (Jambatan tu masih lagi dalam process nak siapkan). Abah kata, kalau balik kampung lalu jambatan tu around 40 hingga 45 minit la untuk ke Pontian.

Tak sabar! Nak balik kampung Nanti, tak adalah lalu Pekan Nenas yang sokmo jammed, hehe.

Throwback ikut adik practice bawa kereta

Throwback ikut adik practice bawa kereta

So dalam berhenti tu, kiteorang pun beli jajan dan air tealive.

Lama tak pekena strawberry pudding ni. Sedap.

p/s : macam jalan jauh nau kan, haha. Tapi yelah tekak dah kering, alang - alang berhenti tu beli jap tealive.

Throwback ikut adik practice bawa kereta
Sepanjang perjalanan, sambil tengok pemandangan luar, sambil tu rangka Entry dekat blog.

p/s - I jarang jarang story kisah I dengan family kat blog dan media social 😂. Sebab dah terbiasa kot dari dulu. Privacy mungkin ✌️.

But ya, kalau takde pergi mana - mana I memang stay at home je. Layan media social, movie, kalau ada idea of course I akan update story kat blog.

Begini la kalau ada family member (macam I), yang sibuk ambik gambar sana sini. ‘Peram’ dalam handphone. Kalau rasa nak update baru update.

Update entry ringkas, tapi kelihatan banyak juga story aku ye ✌️.

1 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. Haha. Takpelah, janji dapat spend time dengan famili. Adik dah cekap boleh jalan jauh sikit

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.