Selain baca news dan isu semasa, huda suka tengok orang dok ulas isu semasa juga

Assalamualaikum =D

Hai guys, lama tau tak update pasal Youtuber Pilihan kat blog byfarahh ni. Sekarang ni, huda suka baca dan dengar isu semasa yang viral. Dalam masa yang sama huda suka tengok juga siapa update, siapa yang ulas isu semasa tu. Selain baca news, dan isu semasa, huda suka tengok orang dok ulas isu semasa juga (meaning but video, dan bagi pandangan). Bukan caprise tau, tapi ada satu channel dekat Youtube ni yang huda suka dengar ulasan dia. Dalam dok sibuk cakap pasal isu semasa, beliau juga ada selitkan kata - kata nasihat.

Selain baca news dan isu semasa, huda suka tengok orang dok ulas isu semasa juga ulas isu semasa
Donivia Channel

Yes, Donivia Channel nilah yang aku akan buka tiap kaliaku nak dengan ulasan isu semasa. 

Maklumlah kerja ni, malas nak follow banyak cerita. Follow yang huda rasa nak follow je. 

Selain baca news dan isu semasa, huda suka tengok orang dok ulas isu semasa juga
P/s: kadang baca twitter pun sama je. Kat Tiktok pun banyak isu gini. Baik aku tengok Donivia Channel ni. Ringkas je dia terang, dan ada selitkan kata nasihat.

For me,, tengok la siapa yang you guys nak follow right?



Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.