Saja cuba Burger Korea MarryBrown

Assalamualaikum =D

Dijadikan cerita, semalam balik je kerja huda terus pergi Lotus. Mak ada kirim belikan barang basah. Lama juga dalam tu, dekat 1 jam kot, haha.

Siap beli barang, balik. 
Masa on the way nak keluar ke kereta, ternampak banner menu  baru Marry Brown. It’s Korean recipe from Marry Brown. 

So I choose burger korea.
Set RM16++

Saja cuba Burger Korea MarryBrown
Ni la burger korea tu.
Set burger korea MarryBrown - burger korea + kentang + air 

(Air tu, huda tukar air milo).

Saja cuba Burger Korea MarryBrown
Rasa dia?
Cukup rasa sekali, kalau nak repeat akan fikir jap 😅.

For me, fillet ayam korea dia rasa ok. Kat situ dah ada rasa rempah korea, pedas.

Yang huda rasa agak spoil actually, dia punya sambal korea. Rasa sambal tumis biasa, tapi ada rasa sos korea juga. Tak tau macam mana nak describe. 

Sebab before pernah gak makan burger korea dkat McD kot, and it nice. Sedap.

4 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. oh burger korea
    he hee kalau ciknur rasanya x mkn ni takut pedas

    ReplyDelete
  2. HAHAHHAHA. tengok burger pun tak bersemangat. lemau hahaha.

    ReplyDelete
  3. Oh ye ke tak sedap? Lama tak makan Marrybrown

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.