Wordless Wednesday - Nasi Lemak McD Review

Assalamualaikum =D

Alhamdulillah, finally berkesempatan rasa Nasi Lemak McD, since hari ni malas nak keluar lunch sebab sibuk buat report ✌️. Lalu order je grab food, dan pilih Nasi Lemak McD tanpa banyak soal. 

Nasi Lemak McD Malaysia
Ni tadi Nasi Lemak McD, makan kat office. Lunch.

Nasi dia berasa, sedap.
Sambal dia pun not bad, cuma MasyaAllah pedas sangat. Better amik sikit je tau.

Ayam dia dapat yang besar. Makan separuh je tadi. Nasi dia kira banyak bagi aku la 😂. Kenyang, Alhamdulillah.

Memandangkan ianya entry Wordless Wednesday. Cakap sikit dihari rabu, jadi sampai sini jer 😂. Kang huda bebel, tak jadilah wordless wednesday huda.

Dengan ucapan, jangan lupa cuba Nasi Lemak McD.
Nampak sangat sis baru first time cuba, walaupun dah lama keluar 😂😝.

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.