Take Away Asian Premium Food dekat Renaissance Johor Bahru, Hotel

August 01, 2021

Assalamualaikum, =D

Hai korang. Memandangkan sekarang ni, tak boleh nak dine in. So aku decide untuk order makanan secara online,  dekat Renaissance Johor Bahru, Hotel. Kali ni, aku takeaway Asian Premium Food memandangkan aku rasa dia punya set agak menarik, tertarik, dan kemungkinan besar sedap.

Take Away Asian Premium Food Online dekat Rennaisance Johor Bahru, Hotel
Makanan dia memang asian betul. Paling best ada kambing bakar!
Mana taknye aku terpikat dengan set kali ni.

Take Away Asian Premium Food Online dekat Rennaisance Johor Bahru, Hotel
Cara order online :
Huda whatsapp dulu, team Renaissance. Lepas tu letak date untuk pickup. Huda order, one day before hari takeaway.

Take Away Asian Premium Food Online dekat Rennaisance Johor Bahru, Hotel
Kejap je kot, masa tu huda tunggu. Dalam lima minit je. Team Renaissance datang, dan pass makanan. Lepas tu, kita terus balik.

Alhamdulillah. Food ni saja reward family, hehe.

Take Away Asian Premium Food Online dekat Rennaisance Johor Bahru, Hotel
Basically makanan yang aku order ni, untuk 2 orang. Tapi serious 2 orang ni pun dah banyak kot, aku rasa.

Since family aku ramai, so aku order 2 set untuk Asian Premium Food ni.
Boleh bawa esok!
Sebab Ya Allah, banyak.

Take Away Asian Premium Food Online dekat Rennaisance Johor Bahru, Hotel

Take Away Asian Premium Food Online dekat Rennaisance Johor Bahru, Hotel

Aku rasa berbaloi amik set ni. Sebab makanan banyak. Actually dia ada another 3 set yang korang boleh pilih. Setiap set pun berbeza, harganya. 

So far pada aku, aku suka dengan set Asian Premium ni, sebab ada Lamb Rib sekali ok. Puas. Huda suka sos dia. Makanan yang lain pun sedap. Ayam Penyet dia crispy dan dalam dia moist - moist macam tu. Memang puas hati sangat.

Tak rugi invest RM98 per set. Sesekali reward diri!

Antara set takeaway dari Renaissance Johor Bahru, Hotel.
2) Asian Street Food RM68per set
3) Asian Hawker Food RM98per set
*semua set ni untuk 2-3 orang.

Take Away Asian Premium Food Online dekat Rennaisance Johor Bahru, Hotel
Crispy Ayam Penyet

Take Away Asian Premium Food Online dekat Rennaisance Johor Bahru, Hotel
Spicy Peppery Beef

Take Away Asian Premium Food Online dekat Rennaisance Johor Bahru, Hotel
Smoked Barbeque Lamb Ribs,
ini yang sedap korang! love teruk.

Take Away Asian Premium Food Online dekat Rennaisance Johor Bahru, Hotel
Rojak Pasembor with Sweet Spicy Potatoes Cravy

Take Away Asian Premium Food Online dekat Rennaisance Johor Bahru, Hotel
Fragrant Pineapple Fried Rice
Nasi Goreng dia sedap. 


More Info :-

Info : Order 1 day before, is much better. Masa pick up dari 11am - 8pm

You Might Also Like

3 Comments

  1. sedap aihhh. hehe.. terliur dh ni,,

    ReplyDelete
  2. Semua nampak sedap, berbalilah kalau regenya gitukann.. nanti ingat nak order gak lagi laaaa

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.