Best ke blogging? Ini kata kawan blogger

Assalamualaikum, =D

Hai korang. Actually hari tu, huda ada update entry tentang motivasi blogging walaupun media social dah naik. Ada beberapa blogger comment dekat entry tu. Nak tahu tak apa kata kawan blogger? Best ke blogging ni?

Jawapan dia...











Setiap blogger dia punya impian, dan target buat blog sendiri. 

Tapi tujuan kami blogging, hanya satu its our passion. Itu hobi kami. Blogging, adalah medium kami untuk berkarya. Untuk mencoret kisah hari ni, yang mungkin satu hari menjadi rujukan.

Kisah yang lepas, memang tak usah dikenang. Tapi kadang, kita sendiri ter-throwback.

Boleh singgah blog mereka (tekan link) -->

Thanks awak semua, share pengalaman kat blog huda <3 =)
Best ke blogging? Ini kata kawan blogger Best ke blogging? Ini kata kawan blogger Reviewed by Farah on August 27, 2021 Rating: 5

5 comments:

  1. hahahahhaaha .. kite tulis blog sebab kita suka tulis diari 🤭

    ReplyDelete
  2. Ternyata, best berblog ni...Pernah try nak stop terus tapi sayang plak...tetap continue ..Hahaha..Org dtg blog kita, kita baca cite org lain pun best..i think it is one of therapy for mind jugak actually..

    ReplyDelete
  3. blog tetap di hati! hehe.. haa gittew..
    nama sis ade kat situ.. tq~ =)

    ReplyDelete
  4. aww. thank you farah!
    jom exchange link blog.. busyra dh letak link blog farah di bloglist.. smoga hubungan kita sesama blogger kekal.. even alam maya je. hehe

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.