Aku suka tengok Sheisfarahin bebual dekat IG story dia

Assalamualaikum, =D

Hai korang. Hari tu kan, mula - mula aku tertengoklah Sheisfarahin ni, kemahen betul suka buat IG Story. Aku memang suka dengar dia bercakap. Sebab kalau dia bercakap je, dia mesti suka sharing. Memula dia buat IG Story je tau, tapi sekarang dia kerap buat IG Live. Tu kalau sempat, memang aku luangkan masa, tengok kejap. Jadi silent viewer, then like. Aku suka tengok Sheisfarahin bebual dekat IG Story dia.

Aku suka tengok Sheisfarahin bebual dekat IG story dia
Tu kita tengah tengok live IG Sheisfarahin

Sebenarnya bukan dekat IG Story je. Kalau kau dm dia, confirm dia bercerita, bagi motivasi, bertukar pendapat.  Dia ni kira sporting la. Mulanya nampaklah dia garang, rupanya gila - gila! Kadang syok je bebual dengan ain ni tau. Kalau sempat, memang layan je dia punya IG Live tu. 

Sekarang dia tengah launch Talk Show dia sendiri. Pada aku, dia ni seorang yang bersemangat wajar. Rasa macam nak nyanyikan lagu gemuruh untuk dia, tapi suara aku sumbang seh. Ada kang hujan. Its ok. Aku rasalah, dia ni boleh buat podcast kot. Tapi aku belum cakap dengan dia.

Aku suka tengok Sheisfarahin bebual dekat IG story dia
Sebenarnya, dia invite huda dalam talk show dia. 
Awwwwwww, thanks ain sebab bagi huda share experience.

Kalau korang nak tengok boleh tekan LINK ni tau. 
Experience blog, experience jadi penulis jemputan kat satu laman web ni. Just a short experience. 

Tapi rasa seronok gila! Thanks for the opportunity.

Kalau dia buat podcast, aku kot antara orang yang akan dengar. Sebab podcast ni bagus juga. Aku pun akan pilih podcast, genre - genre macam ain nilah. Nampak dia bebel, tapi dalam masa yang sama dia bagi motivasi.

Tiap kali tengok, aku rasa macam tetiba rasa semangat. Motivasi. Walaupun dia punya IG Live, kekadang alaaaa pendek betulllll. Tapi all input cukup, padat dan puas hati.

Aku suka tengok Sheisfarahin bebual dekat IG story dia
So kalau korang nak tengok IG Live dan Talk Show Sheisfarahin, 
boleh tekan LINK ni ok.

Oh lupa, Sheisfarahin ni merupakan pemilik blog, Aku Ain Kau Siapa.
Boleh ler juga terjah, blog ain.

Aku memang jenis, kekadang ada je masa down aku. Banyak gak la. Tapi dah dewasa, kena kentalkan hati, untuk menjadi insan lebih tabah. Thanks lerr kat korang yang layan kerenah aku, haha. Untuk aku rasa kental, aku decide one of it untuk dengar portcast Aida Azlin, Aiman Azlan, and sapa - sapa yang memberi aku inspirasi. Termasuklah si Ain tu.

Aku harap one day, dia dapat produce port cast pula. Tau ain.

I hope what you plan all been success! <3




Aku suka tengok Sheisfarahin bebual dekat IG story dia Aku suka tengok Sheisfarahin bebual dekat IG story dia Reviewed by Farah on August 11, 2021 Rating: 5

3 comments:

  1. Ya Allah 😭😭😭😭 terharu .... tq so much huda . Just be myself ! Itu je ..tq support ain .. walaupun kau eja nama aku sheisfarahin .. kurang A 🤣🤣🤣

    ReplyDelete
  2. Fuhyooooo... Nice woooo . Amin untuk your wish to her too . why not kannn . podcast.. niceeee.. hihi.. Ada join jugak live Ain haritu... Tengok konsert.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahahaha tq nona 🤣🤣🤣🤣🤣 walaupun suara tak semerdu retis...

      Delete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.