Something inside my handbag| Dapatkan perfume travel dengan harga berpatutan

February 01, 2020


Assalamualaikum,

Hi semua,

Something inside my handbag | Dapatkan perfume travel dengan harga yang berpatutan - Dalam beg perempuan ni, macam - macam “harta karun” korang boleh jumpa. Bukan takat dah kahwin, yang single pun sama tau. Haha akulah tu antaranya. Sebab bila semua ada dalam handbag, senang tau korang. Lagi pula aku ni kadang kena pergi jumpa orang authorities, solat dekat sana sekali. So of course lah, barang makeup tu penting. Walaupun aku tak makeup sangat.

What inside my handbag?
Dekat bawah ni huda ada share IG untuk dapatkan perfume travel dengan harga berpatutan, sekali tau. Siap boleh COD area JB, dan kalau jauh diorang boleh pos. 

Nilah barang - barang keperluan bila dekat luar. Haha mana tak berat guys. 
Semua nak taruk dalam satu beg. 

Siap bawa sabun, sebab bila pergi tempat “authority”, ada yang takde sabun. Tu yang terpaksa bawa sabun sendiri. Tak best betul, takde sabun dekat toilet. Currently kena juga bawa hand sanitiser, untuk sentiasa menjaga kebersihan tangan dari kuman.

Power bank tu lagilah needed ye, habis batteri rasa macam mood hilang terus.



Inside beg makeup, ni pula ada.
All of this is needed while I got outside job.

Lepas solat kena pakai balik moisturiser, sunblock, dan adik beradik dia yang lain. Sunblock dan moisturiser sangat penting ye you guys. Dont ever skip tau korang, sebab ianya juga dapat membantu menjaga kulit wajah kita dari sinaran matahari.


Perfume travel pun ada tau, senanglah nak bawa pergi mana - mana.

Bercakap pasal perfume travel huda beli online je, then COD. 
Kat bawah ni huda share IG orang tu ok.


Selain perfume travel, ada juga perfume yang lain di jual secara online. Original lagi tau

Link klik pautan dibawah:-
Bagi mereka yang berminat dengan perfume dan nak dapatkan price yang best best, korang boleh singgah IGShop ni ok.

Ok guys smpai di sini sahaja yang sempat huda write up. Nanti InsyaAllah huda update lagi. Thanks singgah baca entry ni. 

48 comments:

  1. Waalaikumussalam. Tu la kan handbag umi pun sama, macam2 ada 😂

    ReplyDelete
  2. akak ni jarang benar pakai sunblock..kene masukkan jugak la dalam beg mekap lepas ni...

    ReplyDelete
  3. Comel minyak wanginya tu, kalau travel memang sesuai ni masuk dalam bag kann..bolehlah nanti nak cuba...ke Huda nak bagi Sis hadiah hahahahaa

    ReplyDelete
  4. Halah, halah comel sungguh barang-barang dalam beg. Boleh inspire ni. ^^

    ReplyDelete
  5. Yeah, this size perfume memang paut ada dlm handbag. Perfume is essential to all women. Thank you for sharing your review on this cool product.

    ReplyDelete
  6. harus terjah selepas ni, akak memang hantu perfume. kalau ada packaging untuk travel memang i like, nak pulak selalu site visit, harus ada satu dalam handbag

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe boleh kak, nanti free terjah la IG tu.

      Delete
  7. comel yer perfume tu. senang kan, saiz kecil dan mudah nak sumbat dalam handbeg. nak usya gak lah , nak beli satu jugak senang nak bawa travel nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, sebab tu huda beli travel size, senang nak selit selit dalam beg hehe

      Delete
  8. Asalam..set keperluan yang penting ada di bawa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam, betul tu kena ada bila kita busy atau travel ke mana - mana.

      Delete
  9. Ok dah follow. Boleh la survey kan. I love perfume 😍😍. Ni baru beg single. Kalau jadi mak ni lagi tak cukup. Haha. Sumbat botol susu, wet tissue. Complicated jadi perempuan ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha beg single pun dah penuh dah, tak tau nanti jadi mak mak macam mana penuh beg seorang huda hehe.

      Delete
  10. tabikklah dengan perempuan, mampu jaga diri walaupun busy dengan urusan. siap bawa penjagaan diri ke mana sahaja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, kadang kena juga walaupun rasa macam renyah sebab nak deal dgn orang baru ada keyakinan kat situ hehe

      Delete
  11. Sis pun dalam handbeg ni penuh barang..banyaknya makeup, perfume pun tak leh tinggal. Nanti nak cuba lah beli kat igshop tu..mana tahu ada yg berkenan

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sis, nanti free singgalah dekat IG Shop tu

      Delete
  12. kalau saya pulak dalam beg yg saya selalu bawak jalan2 penuh dengan barang2 gadjet & perfum tu je hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, setiap orang ada keperluan yg perlu dibawa kemana - mana. lelaki mostly simple je, perempuan yg selalu terfikir nak bawa inilah, nak bawa itulah dalam beg ahahaha

      Delete
  13. Saiznya kompak senang nak dibawa berjalan. Ayu mmg suka produk mcm ni..sebab praktikal

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, nak bawa pergi mana mana pun senang bila saiz compact

      Delete
  14. Samala dalam bag Marina pon ada barang-barang ni. Kalau bawak anak berjalan dengan botol susu sekali dalam handbag. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. beg single pun dah banyak macam ni, apatah lagi kalau beg mak - mak. aduh tak dapat bayangkan kalau huda jadi mak mak hehe

      Delete
  15. Biasa la kan orang pompuan ni. Kalau boleh segala benda nak sumbat dalam beg. TU yang payah kalau beg besor, makin banyak nak dibubuh. Nampaknya kena follow tips awak ni la. Bawa apa yg patut dan guna saiz travel kit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, huda pun sejenis yang suka bawa beg besar sebenarnya haha. letak segala barang ha senang

      Delete
  16. perfuma memang wajib ada dalam beg, senang nak spray. lagi bila berpeluh, tak selesa kalu badan bau busuk ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, bila nak pergi mana - mana rasa berkeyakinan sebab selalu ada perfume dalam beg

      Delete
  17. Mesra poketnya size perfume tu. Senang nak bawak mana2 kan. Org jb apa lagi, jom beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul tu. huda pun sejenis suka beli perfume yang senang nak masuk beg.

      Delete
  18. wow interesring interesting. I memang suka beli travel size, sebab senang nak masuk handbag! Tapi susah nak cari yg travel size! Dah tau ni, senang lah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes boleh singgah IG Shop di atas dan beli hehe

      Delete
  19. saya suka simpan perfume dalam handbag. sebab kadang2 lupa nak pakai kat rumah. eheh. size kecik mcm ni sangat2 portable

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, portable dan senang nak bawa ke mana mana je bila ada size travel kit ni

      Delete
  20. mudah kalau ada perfume dalam pakaging yang kecik dan menarik macam ni. nak bawak kemana 2 pun senang

    ReplyDelete
  21. Bestnya perfume travel. Selit-selit je kat poket bag nak capai pun senang hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. Capai dan spray je dekat mana kita berada, gitu haha

      Delete
  22. Perfume tu mudah bawa. Ada pilihan kain tak? Nanti Qiss usha IG dia. Kalau dalam handbag Qis, macam-macam ado.hahaha

    ReplyDelete
  23. Ada perfume kecik mcm ni.. Senang skit nak angkut pi mana2 n travel kan.. Takkan travel nk bwk perfume full size ye dakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha betul tu. space pun boleh save bnyk if bawa perfume travel kit ni.

      Delete

Powered by Blogger.